Ελεύθερος ο Ανρί

Το συμβόλαιο του Τιερί Ανρί έλυσε η Μπαρτσελόνα κάνοντας έτσι πραγματικότητα την επιθυμία του παίχτη να βρει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.



Ελεύθερος ο Ανρί
Ο Γάλλος διεθνής δεν μπόρεσε πέρυσι να πάρει ενεργό ρόλο στα πλάνα του Πεπ Γκουαρντιόλα, έχοντας συνολικά 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας μόλις δύο φορές. Το τέλος της σχέσης Μπάρτσα - Ανρί είχε προδιαγραφεί άλλωστε μετά και την απόκτηση του Νταβίντ Βίγια από την Βαλένθια.
 
Έτσι παρόλο που ο «Τιτί» είχε έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τους «μπλαουκράνα», ο γενικός διευθυντής του συλλόγου Ζοάν Όλιβερ, μίλησε για την απόφαση να μείνει ελεύθερος ο 33χρονος επιθετικός: «Ήταν μία ιδιαίτερη περίπτωση του Ανρί και τελικά συμφωνήσαμε και οι δύο πλευρές. Δεν είναι σε βάρος μας το αποτέλεσμα, μιας και δε θα αναγκαστούμε να τον πληρώσουμε για την επόμενη σεζόν».
 
Έτσι ο δρόμος για την Γουέστ Χαμ ανοίγει μιας και τα «σφυριά» έχουν αναφέρει πολλές φορές την επιθυμία τους να εντάξουν στο ρόστερ τους τον πρώην «κανονιέρη». Στα μάτια του Ανρί βέβαια προηγείται η προοπτική του αμερικάνικου πρωταθλήματος όπου είναι περιζήτητος και με πολύ καλές προτάσεις, χωρίς βέβαια να μπορεί να αποκλειστεί μια ενδεχόμενη επιστροφή του στο νησί.

TAGS: