Στο πλευρό του Νασρί ο Πλατινί!

Το μέρος του Σαμίρ Νασρί αναφορικά με την κόντρα που άνοιξε με τους εκπροσώπους του Τύπου στο Euro 2012 πήρε ο Μισέλ Πλατινί! Μάλιστα, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ευρώπης έκανε λόγο για γελοία απόφαση, αν ο διεθνής άσος της Μάντσεστερ Σίτι τιμωρηθεί από την ομοσπονδία της Γαλλίας!



Στο πλευρό του Νασρί ο Πλατινί!

Ο ισχυρός άνδρας της UEFA, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπο που παραχώρησε νωρίτερα μέσα στην ημέρα, αποκαλύπτοντας το σχέδιο για τη διεξαγωγή του Euro 2012 στις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης, κλήθηκε να τοποθετηθεί και για το θέμα του Σαμίρ Νασρί.

Ο Γάλλος διεθνής ήρθε σε αντιπαράθεση και εξαπέλυσε ύβρεις κατά των εκπροσώπων του Τύπου στο φετινό Euro στην Πολωνία και την Ουκρανία, όντας εξαγριωμένος από την κριτική που του ασκούσαν. Η.. «έκρηξη», ήρθε μετά τον αποκλεισμό από την Ισπανία στα προημιτελικά της διοργάνωσης, με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσει έντονη φημολογία για τιμωρία από την FFF, που θα μπορούσε να φτάσει μέχρι και στον αποκλεισμό από την εθνική ομάδα για δύο χρόνια!

«Αν με τιμωρούσαν κάθε φορά που έβριζα κάποιον εκπρόσωπο του Τύπου, τότε δεν θα είχα συμπληρώσει τόσες πολλές συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Γαλλίας! Θα είναι γελοίο αν επιβεβαιωθεί το σενάριο περί τιμωρίας αποκλεισμού δύο ετών» ήταν η τοποθέτηση του Μισέλ Πλατινί.