Ρέντναπ: «Επέλεξε άλλο δρόμο η διοίκηση»

Τη διάσταση απόψεων που παρατηρήθηκε στις συζητήσεις του με τον πρόεδρο της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι για τα θέματα που απασχολούσαν την ομάδα και πολύ περισσότερο για τη μεταγραφική ενίσχυση ανέλυσε ο Χάρι Ρέντναπ, μιλώντας στο «SkySports».



Ρέντναπ: «Επέλεξε άλλο δρόμο η διοίκηση»

Ο Άγγλος προπονητής απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία των «σπιρουνιών» έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας στον πάγκο του συλλόγου.

Η περσινή χρονιά  ήταν επεισοδιακή για τον ίδιο, με την Τότεναμ να φτάνει να διεκδικεί τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ, να «κατρακυλάει», να χάνει και το «εισιτήριο» για το Τσάμπιονς Λιγκ και τον Ρέντναπ να συμμετέχει σε ένα τεράστιο θρίλερ με τον διάδοχο του Φάμπιο Καπέλο στο «τιμόνι» της εθνικής ομάδας της Αγγλίας.

Με το φινάλε της σεζόν, οι συζητήσεις του με τον Ντάνιελ Λέβι δεν έφεραν το αποτέλεσμα που θα επιθυμούσε. Περισσότερο, επειδή οι δύο άνδρες αντιλήφθηκαν πως υπήρχε τεράστια διάσταση στις απόψεις τους και κυρίως, ό,τι αφορούσε τα μεταγραφικά ζητήματα…

«Θα ήθελα πάρα πολύ να μείνω και η αλήθεια είναι ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν δεν είχε φανεί τίποτα τέτοιο. Τα πράγματα ήταν πολύ καλά, αλλά όλες τις αποφάσεις τις παίρνει ο πρόεδρος και ο ιδιοκτήτης. Είναι δική τους ομάδα και κάνουν ότι θέλουν. Θέλησαν να ακολουθήσουν διαφορετικό δρόμο. Ίσως να θέλουν κάποιον στον πάγκο, με τον οποίο θα συζητούν περισσότεροι άνθρωποι για τους ποδοσφαιριστές που θα έρχονται και θα φεύγουν από την ομάδα…» ήταν τα λόγια του Ρέντναπ που άφησε σαφή υπόνοια για τον τρόπο με τον οποίο θέλησαν οι διοικούντες τα «σπιρούνια» να χειριστούν τη μεταγραφική ενίσχυση.

Μάλιστα, ρωτήθηκε και για τη διαφαινόμενη πώληση του Λούκα Μόντριτς, για να απαντήσει: «Το κενό που θα αφήσει πίσω του δεν θα μπορέσει να το καλύψει κανείς επάξια. Θα είναι τεράστιο πλήγμα. Αν όμως πάρουν αρκετά χρήματα, τότε θα είναι σε θέση να κάνουν τρεις – τέσσερις καλές μεταγραφές και να δώσουν δύναμη στο ρόστερ. Είμαι σίγουρος, πάντως, πως ο Μόντριτς θα γίνει ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Κατά τη γνώμη μου, είναι ήδη ένα από τους σπουδαιότερους, αλλά έχει ακόμη περιθώρια αντίδρασης».