Αποχαιρέτησε Τσόρλουκα η Τότεναμ
Τη μετακίνηση του Βέντραν Τσόρλουκα στη Λοκομοτίβ Μόσχας επιβεβαίωσε και η Τότεναμ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, αποχαιρετώντας τον ποδοσφαιριστή.

Ο 26χρονος άσος αποκτήθηκε από τα «σπιρούνια» το 2008 έναντι 8,5 εκατ. λιρών κι ενώ την πρώτη του χρονιά στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του, η συνέχεια δεν ήταν όπως την είχε ονειρευτεί.
Έμεινε εκτός πλάνων, είδε τον Κάιλ Γουόκερ να παίρνει τη θέση του και αυτός παραχωρήθηκε στη Μπάγερ Λεβερκούζεν με τη μορφή δανεισμού για το δεύτερο μισό της περσινής αγωνιστικής περιόδου. Μετά και την κριτική που άσκησε στον Χάρι Ρέντναπ για την έλλειψη του ροτέισον και την κούραση που έβγαλε η Τότεναμ κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν με αποτέλεσμα να χάσει το «τρένο» του τίτλου και του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Τσόρλουκα δεν θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του στο Λονδίνο.
Η Λοκομοτίβ Μόσχας έδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον της και προκειμένου να λυτρωθεί ποδοσφαιρικά, ο έμπειρος αμυντικός δεν το σκέφτηκε και πολύ.
Η Τότεναμ επιβεβαίωσε την αποχώρησή του, με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της και με την ευχή για καλή τύχη στην επόμενο σταθμό της καριέρας του.






















