Μίλνερ: «Δεν περιγράφεται …»

Ο Τζέιμς Μίλνερ δεν μπορούσε να βρει λέξεις για να περιγράψει την απογοήτευσή του μετά τον αποκλεισμό της Αγγλίας στην προημιτελική φάση του Euro 2012 έπειτα από την ήττα στα πέναλτι (4-2) στο παιχνίδι με τους Ιταλούς.



Μίλνερ: «Δεν περιγράφεται …»

«Πραγματικά, δεν μπορώ να το περιγράψω. Περάσαμε από τη φάση των ομίλων, παλέψαμε για να πάμε στα ημιτελικά και πάλι σταματήσαμε σε πέναλτι. Είναι απογοητευτικό. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πως αισθάνομαι αυτή τη στιγμή» ανέφερε ο διεθνής μέσος της Μάντσεστερ Σίτι και πρόσθεσε:

«Κάναμε εξτρά προπόνηση στα πέναλτι όλες τις προηγούμενες μέρες. Χρειαζόμασταν όμως τύχη και δεν την είχαμε. Δεν ήταν η βραδιά μας. Παρά το γεγονός πως η Ιταλία έχασε πρώτη πέναλτι, δεν μας ήθελε».

Κλείνοντας, δήλωσε: «Κρατάμε όλα τα θετικά των εμφανίσεών μας από αυτή τη διοργάνωση. Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην πρώτη μεγάλη διοργάνωση της καριέρας τους και αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες. Ελπίζω αυτό να αποδειχθεί καθοριστικό για το μέλλον και να βοηθήσουν την εθνική ομάδα. Τώρα προέχει ξεκούραση, κάποια φιλικά παιχνίδια κι έπειτα η πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014»!