Προς παραμονή ο Σκρτελ

Έτοιμος να κλείσει τα αυτιά του στις «σειρήνες» που ηχούν από το γειτονικό Μάντσεστερ –και συγκεκριμένα από τη Σίτι- είναι ο Μάρτιν Σκρτελ, ο οποίος αφήνει να εννοηθεί ότι το μόνο που μετρά για τον ίδιο είναι η παραμονή του στη Λίβερπουλ, με την οποία βρίσκεται …μια υπογραφή μακριά από τη συνέχεια της συνεργασίας τους.



Προς παραμονή ο Σκρτελ

Ο Σλοβάκος αμυντικός θεωρείται απαραίτητος από τον Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος ζήτησε την παραμονή του.

Η διοίκηση της Λίβερπουλ έχει προτείνει νέο συμβόλαιο στον κεντρικό αμυντικό, ο οποίος το εξετάζει και είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του, παρά το ενδιαφέρον της Σίτι για το πρόσωπό του.

«Έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στο σύλλογο και ο Μάρτιν θέλει να δει ποιες ακριβώς είναι οι φιλοδοξίες της ομάδας. Φυσικά και θα συζητήσουμε για το νέο συμβόλαιο, αφού η Λίβερπουλ είναι μεγάλος σύλλογος και αυτό δεν αναιρείται επειδή δεν βγήκε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Υπάρχουν υψηλές προσδοκίες και από τις δύο πλευρές και αυτό είναι πολύ καλό», τόνισε ο Κάρολ Κστόντο, μάνατζερ του Σκρτελ.

Από την πλευρά του, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θέλει να προσθέσει τον Σλοβάκο άσο στο ρόστερ των πρωταθλητών Αγγλίας, αφού ο Τζόλεον Λέσκοτ θα πρέπει να πάρει ανάσες την επόμενη σεζόν, μετά και την παρουσία του στο Euro 2012, η οποία δεν του επιτρέπει να ξεκουραστεί από μία γεμάτη χρονιά.