Βόλτα… για γούρι!

Την ακύρωση της προπόνησης στο γήπεδο που θα διεξάγονται τα παιχνίδια της φαίνεται ότι θα υιοθετήσει στο Euro 2012 η εθνική ομάδα της Αγγλίας!



Βόλτα… για γούρι!

Ό,τι ακριβώς έγινε… κατ’ ανάγκη πριν από το ματς με τους Ουκρανούς, κάτι αντίστοιχο θα γίνει και πριν από τον προημιτελικό με την Ιταλία στο Ολυμπιακό Στάδιο του Κιέβου.

Η FA αποφάσισε να μη γίνει προπόνηση στο γήπεδο όπου θα παίξουν τα «λιοντάρια» κόντρα στη «σκουάντρα ατζούρα» και έτσι θα αρκεστούν απλά σε μια αναγνωστική βόλτα… για γούρι!

Η κάκιστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του «Donbass Arena» έπειτα από τον κατακλυσμό της περασμένης Παρασκευής δεν επέτρεψε στους Άγγλους να προπονηθούν εκεί. Το μοναδικό που έκαναν, ήταν ένα χαλάρωμα, το πρωί της Δευτέρας και το απόγευμα επέλεξαν απλά να κάνουν μια βόλτα στο γήπεδο.

Το βράδυ της Τρίτης επικράτησαν 1-0 των διοργανωτών και πέρασαν στους «8».

Ο Ρόι Χότζον φαίνεται ότι σκέφτηκε πως… δεν είναι τυχαίο κι έτσι, η Αγγλία θα προπονηθεί μονάχα την ημέρα που θα προηγηθεί του αγώνα με την Ιταλία και μόλις φτάσει στο Κίεβο, απλά θα κάνει ακόμη μια… βόλτα, με την ελπίδα πως θα αποδειχθεί ξανά γούρικη.