«Νυστέρι» για Λούστιγκ

Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί πιθανότατα ο Μάικλ Λούστιγκ για να ξεπεράσει τον τραυματισμό στη λεκάνη που τον ταλαιπωρεί από την έναρξη του Euro 2012. Ο Σουηδός αμυντικός της Σέλτικ, περιμένει την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της εθνικής του για να επανεξεταστεί και να αποφασίσει πως θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα.



«Νυστέρι» για Λούστιγκ

Η εθνική Σουηδίας έχει ουσιαστικά αποκλειστεί και το μόνο που απομένει είναι να δώσει το τελευταίο παιχνίδι της με αντίπαλο τη Γαλλία, για να ολοκληρώσει και τυπικά τις υποχρεώσεις της στο Euro. Μετά από αυτό το ματς, ο ακραίος αμυντικός Μάικλ Λούστιγκ, θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Ο Λούστιγκ τραυματίστηκε στη λεκάνη κατά την διάρκεια του Euro, αλλά μπόρεσε να αγωνιστεί και στα δύο παιχνίδια της ομάδας του.

«Κατάφερα να παίξω και στα δύο παιχνίδια, ένιωθα ήρεμος, αλλά δεν ήμουν όπως θα ήθελα στον αγωνιστικό χώρο. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω επηρέασε την απόδοσή μου. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα δείξουν οι εξετάσεις και θα αποφασίσουμε με το ιατρικό τιμ. Αν χρειαστεί, θα οδηγηθώ στο χειρουργείο» τόνισε ο Λούστιγκ, ο οποίος ελπίζει να βελτιωθεί η κατάστασή του με λιγότερο επώδυνο τρόπο.