Τελικά... Μίλνερ

Ο Τζέιμς Μίλνερ θα διατηρήσει τη θέση του στη δεξιά πτέρυγα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, με τον Ρόι Χότζον να αφήνει τον Γουόλκοτ στον πάγκο για το κρίσιμο παιχνίδι με την Ουκρανία.



Τελικά... Μίλνερ

Η τελευταία ενημέρωση από το αγγλικό «στρατόπεδο» θέλει τον ομοσπονδιακό προπονητή να έχει αποφασίσει να διατηρήσει το σχήμα και τα πρόσωπα που έχει παρουσιάσει και στα δύο προηγούμενα ματς του Δ’ ομίλου, με μοναδική διαφορά την παρουσία του Γουέιν Ρούνεϊ δίπλα στον Γουέλμπεκ.

Η εμφάνιση του Θίο Γουόλκοτ απέναντι στη Σουηδία, το γκολ και η ασίστ που βοήθησαν την Αγγλία στον μέγιστο βαθμό, φαίνεται πως δεν ήταν αρκετά για να πείσουν τον Ρόι Χότζον ότι πρέπει να πάρει φανέλα βασικού κι έτσι, όπως μεταδίδουν τα βρετανικά Μέσα, θα καθίσει ξανά στον πάγκο.

Βέβαια, δεν αποκλείεται αυτό να σχετίζεται και με το γεγονός πως τις τελευταίες μέρες αντιμετώπισε ένα μικρό πρόβλημα στο πόδι και απουσίασε από την απογευματινή προπόνηση της Κυριακής, χωρίς ωστόσο να εμπνέει ανησυχία στο ιατρικό επιτελείο της εθνικής ομάδας.

Στο 4-4-2, λοιπόν, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τζο Χαρτ. Μπροστά του, η τετράδα των μετόπισθεν θα αποτελείται από τους Γκλεν Τζόνσον, Τζον Τέρι, Τζόλεον Λέσκοτ και Άσλεϊ Κόουλ.

Στα χαφ, οι Πάρκερ και Τζέραρντ θα κινούν όλα τα νήματα, δεξιά θα είναι ο Τζέιμς Μίλνερ και αριστερά ο Άσλεϊ Γιάνγκ.

Στην επίθεση, το «ντουέτο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους Γουέλμπεκ και Ρούνεϊ θα κληθούν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα και την Αγγλία στους «8» του θεσμού.