Μήνυμα Μπιλμπάο προς ...μνηστήρες
Φρένο στις ορέξεις της Μάντσεστερ Σίτι σχετικά με την απόκτηση του Φερνάντο Γιορέντε θέλησε να βάλει η διοίκηση της Αθλέτικ Μπιλμπάο, αφού σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της ομάδας ο ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να παραχωρηθεί για λιγότερο από 36 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Βάσκος ο οποίος απουσιάζει με την εθνική ομάδα της Ισπανίας για το EURO 2012 τόνισε πως το μόνο που τον ενδιαφέρει τη δεδομένη στιγμή είναι η κατάκτηση του τροπαίου με την χώρα του. Από την άλλη ο πρόεδρος της Μπιλμπάο τόνισε πως ο Γιορέντε είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής των «Βάσκων» και κανείς στην διοίκηση δεν είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει κάτω από το ποσό της ρήτρας αποδέσμευσής του, η οποία είναι 36 εκατομμύρια ευρώ.
Ο 27χρονος επιθετικός πέτυχε 29 γκολ πέρσι σε όλες τις διοργανώσεις και είναι ένας από τους διακαής πόθους του Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος τον βλέπει ως αντικαταστάτη του Τζέκο.