Χότζον: «Στόχος η πρόκριση»!

Αισιόδοξος ενόψει της αυριανής (19/6) αναμέτρησης με την Ουκρανία εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Αγγλίας, Ρόι Χότζον. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τριών λιονταριών» επανέλαβε για ακόμα μία φορά πως ο Γουέιν Ρούνεϊ θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, ενώ επιβεβαίωσε τα ευχάριστα νέα για τον Θίο Γουόλκοτ.



Χότζον: «Στόχος η πρόκριση»!

«Οι φιλοδοξίες μας ήταν σαφείς από την αρχή του τουρνουά. Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε την πρόκριση από τον όμιλο, κάτι που ακόμα δεν έχουμε πετύχει. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε και να έχουμε μια καλή πορεία στο τουρνουά και αυτός o στόχος δεν αλλάζει» δήλωσε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Γουέιν Ρούνεϊ.

«Έχω καταστήσει σαφές ότι ο Γουέιν θα ξεκινήσει στο παιχνίδι με την Ουκρανία και αυτό θα συμβεί. Σίγουρα θα είναι μια δύσκολη επιλογή για εμένα αναφορικά με το ποιος θα μείνει εκτός, από τη στιγμή που τόσο ο Κάρολ, όσο και ο Γουέλμπεκ τα έχουν πάει εξαιρετικά μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Είναι ένας πονοκέφαλος αυτό, αλλά από τους πονοκεφάλους που όλοι οι προπονητές θέλουν να έχουν.

Ο Ρούνεϊ τα πήγε εξαιρετικά στις προπονήσεις και αυτό με έχει εντυπωσιάσει. Θεωρώ πως είναι πανέτοιμος και δεν έχω καμία αμφιβολία πως γνωρίζει πόσο σημαντική ευκαιρία είναι αυτή τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους συμπαίκτες του» τόνισε ο Χότζον, ο οποίος επιβεβαίωσε πως ο Θίο Γουόλκοτ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και θα δώσει κανονικά το παρών στην αυριανή αναμέτρηση με την Ουκρανία.