Αγχώνεται ο «Σέβα»!

Το εμπόδιο της Αγγλίας είναι το πιο δύσκολο του Δ’ ομίλου του Euro 2012 σύμφωνα με τον Αντρέι Σεφτσένκο που υποστήριξε ότι για να πάρουν τη νίκη οι Ουκρανοί στην τελευταία αγωνιστική, θα πρέπει να κάνουν το καλύτερό τους παιχνίδι στη διοργάνωση!



Αγχώνεται ο «Σέβα»!

Ο έμπειρος επιθετικός ήταν αυτός που οδήγησε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του σε νίκη (2-1) επί της Σουηδίας στην πρεμιέρα, αλλά απέναντι στους «τρικολόρ» δεν κατάφερε να βοηθήσει, με την οικοδέσποινα Ουκρανία να γνωρίζει την ήττα (2-0).

Το παιχνίδι με την Αγγλία είναι καθοριστικό για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του θεσμού και ο Αντρέι Σεφτσένκο φαίνεται πως έχει ήδη αρχίσει να αγχώνεται…

«Η Γαλλία και η Αγγλία είναι δύο σπουδαίες ομάδες, αλλά για να νικήσουμε την Αγγλία πρέπει να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται! Στο μεταξύ μας παιχνίδι θα έχουν ξανά και τον  Γουέιν Ρούνεϊ, αλλά δεν είναι ο μοναδικός που θα πρέπει να προσέξουμε. Μπορεί να αλλάξει ένα παιχνίδι μόνος του, αλλά δεν θα είναι η μοναδική εστία κινδύνου» ήταν τα λόγια του «Σέβα».