Τζέραρντ: «Κάναμε λάθη…»

Η ποιότητα και η εμπειρία του, κάνουν τον Στίβεν Τζέραρντ να προσπερνά τον ενθουσιασμό μιας σημαντικής νίκης όπως αυτή (3-2) επί της Σουηδίας και να τονίζει πως η εθνική ομάδα της Αγγλίας θα πρέπει να ελαχιστοποιήσει τα λάθη, τα οποία παρατήρησε και στο ματς με τους Σκανδιναβούς.



Τζέραρντ: «Κάναμε λάθη…»

Η Σουηδία πέτυχε δύο γκολ με τον Όλοφ Μέλμπεργκ από φάσεις που ξεκίνησαν από στημένες μπαλιές και αυτό είναι κάτι το οποίο μπορεί να κοστίσει ακριβά στα «τρία λιοντάρια», σύμφωνα με τον Τζέραρντ.

«Κάναμε λάθη. Ήμασταν κακοί αμυντικά στις στημένες φάσεις. Χάναμε τα μαρκαρίσματα. Τα γκολ που δέχεσαι από στημένες φάσεις πολλές φορές μπορεί να αποβούν καθοριστικά, οδηγώντας στον αποκλεισμό από μεγάλες διοργανώσεις. Αυτή ήταν η μοναδική αγωνιστική “παραφωνία” στο παιχνίδι μας. Παίξαμε καλύτερα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πήραμε δίκαια τη νίκη. Όταν αποκτάς το προβάδισμα σε τόσο υψηλό επίπεδο και με την εθνική ομάδα, οφείλεις να δείξεις σοβαρότητα και να κρατήσεις το υπέρ σου σκορ, αλλά εμείς δεν το κάναμε. Κάναμε τη ζωή μας δύσκολη, αλλά γενικά είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και τη νίκη» είπε ο αρχηγός της Αγγλίας.