Άντριους: «Πάλι τα ίδια λάθη…»

Απογοητευμένος, περισσότερο για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε η Ιρλανδία για να… οδηγηθεί με μαθηματική ακρίβεια στον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Euro 2012 εμφανίστηκε ο Κιθ Άντριους μετά την ήττα (4-0) από την Ισπανία.



Άντριους: «Πάλι τα ίδια λάθη…»

 Ο διεθνής άσος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Προσπαθήσαμε να μην επαναλάβουμε τα λάθη του αγώνα με την Κροατία, το λέγαμε στα αποδυτήρια και κάναμε ακριβώς το αντίθετο. Πάλι τα ίδια λάθη. Πάλι τις ίδιες απροσεξίες. Δεχτήκαμε πανεύκολα γκολ και δείξαμε ότι δεν μάθαμε από το πάθημά μας. Απέναντι σε μια τόσο ισχυρή ομάδα όπως η Ισπανία, ήταν λογικό να τιμωρηθούμε πολλές φορές από τη στιγμή που μας έλειπε η συγκέντρωση. Σχεδόν… κυνηγούσαμε φαντάσματα και δεν μπορούσαμε να τους σταματήσουμε. Είναι καταπληκτικοί ποδοσφαιριστές όλοι οι Ισπανοί».

Όσον αφορά το τελευταίο ματς του Γ’ ομίλου κόντρα στην Ιταλία, που απέκτησε πλέον τυπικό χαρακτήρα για την Ιρλανδία, ο Άντριους τόνισε: «Θα παίξουμε μονάχα για τους οπαδούς μας και την τιμή μας. Οι οπαδοί μας ταξίδεψαν πολλά χιλιόμετρα για να έρθουν να μας δουν και οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε. Ακόμη κι όταν χάναμε 4-0 από την Ισπανία, όλοι τραγουδούσαν. Ήταν απίστευτο».