Χότζον: «Να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία»

Με προσοχή στην τελική πάσα και αυτοπεποίθηση μπροστά από την αντίπαλη εστία, η Αγγλία θα πρέπει να εκμεταλλευτεί όσες ευκαιρίες δημιουργήσει αν θέλει να πάρει τη νίκη απέναντι στους Σουηδούς, σύμφωνα με τον Ρόι Χότζον.



Χότζον: «Να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής των «τριών λιονταριών» ανέφερε πως σε τέτοια παιχνίδια και σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις οι κλασσικές ευκαιρίες για σκοράρισμα είναι ελάχιστες και αυτές τις λίγες, θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του να τις εκμεταλλεύονται στο έπακρο!

«Θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα στην τελική πάσα. Δεν θα μας παρουσιαστούν πολλά καλές ευκαιρίες και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε. Χρειάζεται προσοχή και αυτοπεποίθηση. Όπως και στο παιχνίδι με τη Γαλλία, έτσι και σε αυτό με τους Σουηδούς θα δείξουμε την ίδια αφοσίωση και αποφασιστικότητα για θετικό αποτέλεσμα» ήταν το σχόλιο του Χότζον από το Κίεβο, όπου βρίσκεται η αγγλική αποστολή για το ματς της Παρασκευής.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην κληθεί να τοποθετηθεί πάνω στο θέμα της απομάκρυνσης του Χάρι Ρέντναπ από την Τότεναμ, λέγοντας για τον μέχρι πρότινος «αντίπαλό» του για τη θέση στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Αγγλίας:

«Το έμαθα… είναι δυσάρεστο γεγονός. Του έστειλα μήνυμα στο κινητό, αλλά δεν περιμένω απάντηση…».