Τζέραρντ: «Δεν είναι και… Γαλλία»!

Με σεβασμό αλλά καθόλου φόβο θα αντιμετωπίσει τη Σουηδία η εθνική ομάδα της Αγγλίας. Ο Στίβεν Τζέραρντ έδωσε το στίγμα του τρόπου με τον οποίο θα προσεγγίσουν το παιχνίδι τα «τρία λιοντάρια», τονίζοντας πως όσο κι αν σέβεται τους Σκανδιναβούς, η ομάδα του Έρικ Χάμρεν δεν έχει σε καμία περίπτωση την ποιότητα της Γαλλίας.



Τζέραρντ: «Δεν είναι και… Γαλλία»!

«Με όλο τον σεβασμό προς την εθνική ομάδα της Σουηδίας, δεν τη φοβόμαστε. Δεν είναι και… Γαλλία. Αν εμείς παίξουμε όπως το κάναμε στο πρώτο παιχνίδι, πραγματικά θα είναι έκπληξη αν δεν καταφέρουμε να νικήσουμε σε αυτό το ματς» ανέφερε ο έμπειρος μέσος της Λίβερπουλ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης,

Η αποστολή της Αγγλίας βρίσκεται ήδη στο Κίεβο, όπου θα αντιμετωπίσει τους Σουηδούς για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Euro 2012, το βράδυ της Παρασκευής.

Ο Στίβεν Τζέραρντ, μαζί με τον Σκοτ Πάρκερ, είναι οι ποδοσφαιριστές που κυρίως, λόγω ηλικίας έχουν ειδική μεταχείριση στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, αφού ο Ρόι Χότζον ανησυχεί για το επίπεδο της φυσικής τους κατάστασηςε.