Και τώρα Αγγλία…

Να αφήσουν πίσω το άσχημο αποτέλεσμα κόντρα στην Ουκρανία και να συγκεντρωθούν στο επόμενο παιχνίδι του ομίλου απέναντι στην Αγγλία, κάλεσε τους παίκτες του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σουηδίας, Έρικ Χάμρεν. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Κιμ Κάλστρομ.



Και τώρα Αγγλία…

«Θα πρέπει να είμαστε στεναχωρημένοι μετά την ήττα, αλλά αύριο πρέπει να ξεκινήσουμε εκ νέου και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με την Αγγλία. Πιστεύω πως κόντρα στην Ουκρανία αξίζαμε, τουλάχιστον, την ισοπαλία, αλλά φύγαμε χωρίς βαθμό. Κάποιες μικρές καταστάσεις έκριναν το παιχνίδι. Ο παίκτης που είχε την μπάλα είχε λίγες εναλλακτικές επιλογές και μόνο λίγοι παίκτες ζητούσαν την μπάλα. Είναι μία δύσκολη μέρα για μας», υποστήριξε ο 54χρονος τεχνικός.

«Πιστεύω πως αυτή είναι η ευκαιρία μας να προχωρήσουμε. Δεν έχουμε πολλά να χάσουμε πλέον. Εάν θέλεις να προχωρήσεις, πρέπει να νικάς τα παιχνίδια. Ας ελπίσουμε ότι στο επόμενο ματς με τους Άγγλους θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί στον επιθετικό τομέα. Τότε, μπορεί να πάμε καλά», τόνισε από την πλευρά του ο μέσος των Σουηδών.