Δεν αλλάζει πλάνο ο «Τραπ»

Μπορεί η… συνταγή της Ιρλανδίας να μην πέτυχε στην πρεμιέρα κόντρα στην Κροατία, ωστόσο ο Τζιοβάνι Τραπατόνι δεν δείχνει διάθεση να αλλάξει πολλά πράγματα ενόψει της αναμέτρησης με την Ισπανία για την δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου.



Δεν αλλάζει πλάνο ο «Τραπ»
«Η ομάδα μας συνήθως παίζει πολύ καλύτερα όταν αναμετράται με διάσημες ομάδες, με εξαιρετικούς παίκτες. Πρέπει να πιστέψουμε στην ποιότητά μας και στον λόγω για τον οποίο βρισκόμαστε εδώ. Θα εμπιστευτώ και πάλι τους πιο έμπειρους παίκτες μου. Πάντα είναι καλό να δίνεις ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, ωστόσο, δεν γίνεται σε ένα τέτοιο παιχνίδι να ρίξεις τόσο μεγάλο βάρος στην πλάτη ενός νέου παίκτη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιρλανδίας. 

Επιπλέον ο 73χρονος Ιταλός, σχολίασε και το γεγονός ότι δεν μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια τον τρόπο με τον οποίο θα παίξουν στην επίθεση οι «φούριας ρόχας», καθώς ο Ισπανός τεχνικός, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, μπορεί να αλλάξει τα πλάνα του αναφορικά με τον βασικό σέντερ φορ της ομάδας: 

«Πιστεύω πως ίσως και το τονίζω, ίσως, ξεκινήσει την αναμέτρηση με τον Τόρες στην κορυφή. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για κάτι τέτοιο, γιατί ο Βιθέντε είναι αυτός που αποφασίζει την τακτική του. Δεν μπορώ να πω ποιοι θα παίξουν για την άλλη ομάδα. Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ό,τι αφορά την Ιρλανδία και τον τρόπο που θα αντιμετωπίσουμε μία μεγάλη ομάδα και ότι πρέπει να προσαρμοστούμε στον αντίπαλό μας», συμπλήρωσε.