«Τιμωρία» στην αγγλική μπάντα!

Μετά από 300 συνεχόμενους αγώνες σε επίπεδο αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων, μετά από 18 «γεμάτα» χρόνια, η μπάντα της εθνικής Αγγλίας δεν έπαιξε τον εθνικό ύμνο της χώρας, με την FA να «κατηγορεί» την UEFA για την εξέλιξη αυτή.



«Τιμωρία» στην αγγλική μπάντα!

Όπως γίνεται γνωστό, μέσα από τις σελίδες των βρετανικών εφημερίδων, η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία είχε εξασφαλίσει άδεια απο την UEFA να είναι οι δικοί της μουσικοί αυτοί που θα παίξουν τον εθνικό ύμνο, κάτι που γίνεται εδώ και 18 χρόνια συνεχόμενα.

Ωστόσο, αν και η μπάντα που συνοδεύει την εθνική Αγγλίας βρίσκονταν στο Ντόνετσκ, δεν κατέστη δυνατό να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να παίξει το εμβατήριο, αφού οι υπεύθυνοι του γηπέδου δεν είχαν όλα τα απαραίτητα μουσικά όργανα για να γίνει κάτι τέτοιο!

Παρά το «σπάσιμο» της …παράδοσης, τα σχόλια στον αγγλικό Τύπο για το μουσικό …επίπεδο της απόδοσης του εθνικού ύμνου είναι ιδιαίτερα κολακευτικά για τους Ουκρανούς μουσικούς.