Χαρτ: «Πίστη, περηφάνια και ποιότητα»!

Το… τρίπτυχο, με το οποίο η εθνική ομάδα της Αγγλίας μπορεί να φτάσει σε μεγάλες επιτυχίες αποκάλυψε ο Τζο Χαρτ αμέσως μετά το ισόπαλο (1-1) αποτέλεσμα κόντρα στη Γαλλία, στην πρεμιέρα των «τριών λιονταριών» στο Euro 2012!  



Χαρτ: «Πίστη, περηφάνια και ποιότητα»!

Ο έμπειρος πορτιέρο της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε πως η ομάδα του στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων τη στιγμή που λίγοι περίμεναν να γίνει αυτό και όπως ανέφερε:

«Ο κόσμος ξεχνάει ότι είμαστε η Αγγλία και είμαστε καλή ομάδα. Στα πρώτα 25 λεπτά, οι Γάλλοι έδειξαν ανέτοιμοι. Δεν το περίμεναν αυτό. Δεν μας περίμεναν τόσο καλούς. Μπορείτε να ρωτήσετε ό,τι θέλετε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, αλλά αυτό που θα καταλάβετε όλοι είναι ότι μας χαρακτηρίζει η πίστη στις ικανότητές μας, η περηφάνια για τη χώρα μας και η ποιότητα στο ποδόσφαιρο».

Από τη μεριά του, ο Σκοτ Πάρκερ τόνισε: «Βάλαμε τα θεμέλια. Δεν ξέρω αν με τέτοιες εμφανίσεις κερδίζεις μεγάλες διοργανώσεις, αλλά εμείς βάλαμε το πρώτο λιθαράκι σε αυτό που χτίζουμε. Παίξαμε καλά και πήραμε καλό αποτέλεσμα. Η Γαλλία δεν είχε πολλές καλές ευκαιρίες και δεν μας απείλησε».