Τσάμπερλεϊν: «Ήρθαμε για να παλέψουμε»

Οι… απαντήσεις της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στους επικριτές της, έγιναν εμφανείς από το πρώτο κιόλας ματς της ομάδας στο Euro 2012 σύμφωνα με τον Άλεξ Τσάμπερλεϊν!   



Τσάμπερλεϊν: «Ήρθαμε για να παλέψουμε»

Ο νεαρός άσος της Άρσεναλ που πήρε φανέλα βασικού στην ισοπαλία (1-1) με τη Γαλλία, τόνισε πως τα «τρία λιοντάρια» έχουν ταξιδέψει στις Πολωνία/Ουκρανία για να παλέψουν!

Ο Τσάμπερλεϊν ήταν ο «εκλεκτός» του Ρόι Χότζον για το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής της Αγγλίας στην πρεμιέρα της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και μετά την έκπληξη για το γεγονός πως θα ξεκινούσε στο αρχικό σχήμα, έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε.

«Πιστεύω ότι έπαιξα καλά. Ήταν λίγο δύσκολο να βρω χώρους και να τρέξω στην αντίπαλη άμυνα όπως το συνηθίζω και μου αρέσει, αλλά κάναμε ομαδική δουλειά. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που εκπροσωπώ την πατρίδα μου σε αυτό το Euro και θα πρέπει να είμαστε χαρούμενοι για την ισοπαλία στο πρώτο ματς» είπε αρχικά ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ για να συνεχίσει, λέγοντας:

«Προσωπικά, εξεπλάγην όταν μου είπε ο προπονητής μου ότι θα ξεκινούσα στο αρχικό σχήμα, αλλά έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Απέναντι σε ένα τόσο δυνατό σύνολο όπως η Γαλλία, έπρεπε να δείξουμε ομαδικότητα και το κάναμε. Δείξαμε ότι έχουμε έρθει στη διοργάνωση για να παλέψουμε. Θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει τους Γάλλους, αλλά χαιρόμαστε και με τον βαθμό της ισοπαλίας».