Μπλάν: «Οι Άγγλοι θα παίξουν αμυντικά»

Τον τρόπο που θα παραταχτεί στο γήπεδο η Αγγλία, στο παιχνίδι με τους Γάλλους, προσπάθησε να προβλέψει ο Λοράν Μπλαν. Τα «τρία λιοντάρια» θα παρουσιάσουν μια συμπαγή άμυνα με σκοπό να μπλοκάρουν τους «τρικολόρ» και να μην τους επιτρέψουν να μείνουν για 22ο παιχνίδι αήττητοι.



Μπλάν: «Οι Άγγλοι θα παίξουν αμυντικά»

«Ευελπιστώ ότι η ομάδα που θα παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο θα πάρει και τους τρεις βαθμούς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παρακολουθήσετε δύο διαφορετικές σχολές ποδοσφαίρου οι οποίες θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη» ήταν τα πρώτα λόγια του Μπλαν, ο οποίος εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι αν οι Άγγλοι παίξουν το ποδόσφαιρο που περιμένει το πιθανότερο σκορ θα είναι το 0-0 .

Στη συνέχεια ο 47χρονος τεχνικός παραδέχτηκε ότι οι «τρικολόρ» διανύουν περίοδο φόρμας, δεν παρέλειψε όμως να τονίσει ότι η ομάδα του παραμένει ακόμα ένα δυνατό αουτσάιντερ για την κατάκτηση του τροπαίου.

«Τα φιλικά και οι συνεχόμενες νίκες που πετύχαμε βοήθησαν του περισσότερους ποδοσφαιριστές να αποκτήσουν περισσότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση μέσα στον αγωνιστικό χώρο» τόνισε ο Μπλαν, ενώ κατέληξε λέγοντας πως «όλα θα φανούν στο γήπεδο» καθώς φαβορί και αουτσάιντερ είναι μόνο χαρακτηρισμοί πριν ξεκινήσουν τα παιχνίδια.