Έτοιμος ο Εμβιλά!

Στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης βρίσκεται πλέον ο Γιάν Εμβιλά, που συγκεντρώνει πιθανότητες συμμετοχής στην πρεμιέρα της εθνικής ομάδας της Γαλλίας στο Euro 2012 απέναντι στην Αγγλία, ακόμη κι αν δεν βρεθεί στο αρχικό σχήμα!



Έτοιμος ο Εμβιλά!

Ο διεθνής επιθετικός της Ρεν είχε αποκομίσει πρόβλημα τραυματισμού στο φιλικό προετοιμασίας με τη Σερβία, πριν από δέκα μέρες και ενώ αρχικά οι εκτιμήσεις τον ήθελαν να μην προλαβαίνει το πρώτο παιχνίδι των «τρικολόρ» στο Euro, τα δεδομένα ανατράπηκαν!

Τις τελευταίες μέρες ανέβαζε στροφές στις προπονήσεις, το βράδυ του Σαββάτου ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα και το ίδιο θα κάνει και στη βραδινή προπόνηση της Κυριακής.

«Τα νέα είναι ευχάριστα. Θα προπονηθεί κανονικά το βράδυ, έπειτα από την εξαιρετική δουλειά που έκανε το ιατρικό επιτελείο της εθνικής ομάδας ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Φυσικά, θα πρόκειται για ρίσκο αν παίξει κόντρα στην Αγγλία, αλλά αν δεν πάρεις ρίσκο, θα ολοκληρώσεις την παρουσία σου στο Euro χωρίς να έχει πάρει βοήθεια από τις πολύτιμες μονάδες σου. Θα επιλέξω την καλύτερη δυνατή σύνθεση και ακόμη κι αν δεν ξεκινήσει, θα τον υπολογίζω για να τον ρίξω στο ματς κατά τη διάρκειά του» ανέφερε ο Λοράν Μπλαν, που μπορεί να υπολογίζει και στους Ματουιντί και Μανταντά!