Τζέραρντ: «Δεν θα φανούν οι απουσίες»

Σίγουρος πως τα κενά των Μπάρι, Λάμπαρντ και Κέιχιλ δεν θα φανούν στην εθνική ομάδα της Αγγλίας δήλωσε ο Στίβεν Τζέραρντ με την άφιξη της αποστολή στο Ντόνετσκ εν όψει της πρεμιέρας των «τριών λιονταριών» στο Euro 2012 απέναντι στη Γαλλία, το απόγευμα της Δευτέρας.



Τζέραρντ: «Δεν θα φανούν οι απουσίες»

Ο έμπειρος μέσος, τόνισε πως άπαντες στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα γνωρίζουν ότι θα πρέπει να αγωνιστούν και για αυτούς που έμειναν πίσω στο Νησί, χάνοντας τη φετινή διοργάνωση λόγω προβλημάτων τραυματισμού.

«Είναι σημαντικές απουσίες και είναι λογικό αυτό για ποδοσφαιριστές της κλάσης των Μπάρι, Κέιχιλ και Λάμπαρντ. Ωστόσο, θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για να μη φανούν οι απουσίες. Λένε ότι θα υπάρχει λιγότερη πίεση στην εθνική μας ομάδα λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίσαμε, αλλά όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα και δεν θα πρέπει να αποτελεί δικαιολογία. Θα κάνουμε τα πάντα για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες που μας παρουσιάστηκαν και είμαστε σίγουροι ότι θα τα πάμε περίφημα» ήταν το πρώτο σχόλιο του Στίβεν Τζέραρντ, που αναφέρθηκε και στην απουσία του Γουέιν Ρούνεϊ από τα δύο πρώτα ματς του Δ’ ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος:

«Είναι από τους καλύτερους επιθετικούς της Πρέμιερ Λιγκ και θα ήταν ψέμα αν σας έλεγα ότι δεν θα μας λείψει. Και στη δική του περίπτωση, όμως, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τον βγάλουμε ασπροπρόσωπο και ελπίζω στο τρίτο ματς που θα τον έχουμε μαζί μας, να μας βοηθήσει για να προκριθούμε και να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο».