Οι Άγγλοι τρέχουν και ο Ρίο… λιάζεται!

Την ώρα που όλα τα φώτα είναι στραμμένα στην έναρξη του Euro και, τόσο οι ομάδες, όσο και οι οπαδοί βρίσκονται σε αναβρασμό σχετικά με το τι πρόκειται να γίνει στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, υπάρχει κάποιος που αποφάσισε να πάει διακοπές! 



Οι Άγγλοι τρέχουν και ο Ρίο… λιάζεται!
Πάρα την αρχική του απογοήτευση που έμεινε εκτός εθνικής Αγγλίας, ο Ρίο Φέρντιναντ δε φαίνεται να κακοπερνάει. Τις ώρες που οι συμπαίκτες του…λιώνουν στις τελευταίες προπονήσεις, εκείνος.. λιώνει κάτω από τον ζεστό ήλιο της Πάφου στην Κύπρο όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η «Daily Mail». 

«Είναι φανταστικά! Διασκεδάζω στον καυτό ήλιο με την οικογένειά μου», έγραψε στο twitter του, το οποίο και ανανέωσε λίγο αργότερα: «Το αντηλιακό πρέπει να έχει δείκτη προστασίας τουλάχιστον 30. Το “κάψιμο” δε θα φαίνεται ωραίο». 

Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκαθάρισε πως αν και δε θα είναι μέλος της αποστολής θα δείχνει στους συμπαίκτες του την πλήρη υποστήριξή του, αλλά προς το παρόν επικεντρώνεται στο «γιατί να τελειώνει το ροζέ κρασί», όπως ενημέρωσε τους φίλους του στην ιστοσελίδα.