Το «μπαλάκι» στη διοίκηση από Ρέντναπ

Τον πρώτο λόγο έχει η Τότεναμ όσον αφορά το προπονητικό μέλλον του Χάρι Ρέντναπ. Ο Άγγλος προπονητής έριξε το… «μπαλάκι» στη διοίκηση του συλλόγου, τονίζοντας πως αν θέλουν να τον κρατήσουν, ας σπεύσουν να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο ώστε να μην συζητήσει με κάποια άλλη ομάδα. 



Το «μπαλάκι» στη διοίκηση από Ρέντναπ

Ο 65χρονος τεχνικός που φέτος οδήγησε την Τότεναμ στην 4η θέση της Πρέμιερ Λιγκ, χωρίς όμως να τη βγάλει και στο Τσάμπιονς Λιγκ λόγω της κατάκτησης του ευρωπαϊκού τροπαίου από την Τσέλσι, δεν γνωρίζει ακόμη αν θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στο πόστο του.

Το συμβόλαιό του με τα «σπιρούνια» λήγει το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο, η συνεργασία τους δεν αποκλείεται να τερματιστεί πιο άμεσα.

Νωρίτερα μέσα στο 2012 οι δύο πλευρές είχαν αναβάλει τις συζητήσεις για την παραμονή του Ρέντναπ στο «τιμόνι» της Τότεναμ, αφού είχε προκύψει το θέμα με την ενδεχόμενη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδας της Αγγλίας από τον έμπειρο κόουτς.

Από τη στιγμή, όμως, που ο Ρόι Χότζον ήταν τελικά αυτός που επέλεξε η FA, ο Ρέντναπ ζητάει άμεσο ξεκαθάρισμα στην υπόθεση του προπονητικού του μέλλοντος.

«Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον πρόεδρο της ομάδας μας, Ντάνιελ Λέβι. Επειδή πολλά λέγονται για τη σχέση μας, έχω να δηλώσω πως ουδέποτε δημιουργήθηκε παρεξήγηση, ούτε καν για λίγα λεπτά.

Το θέμα είναι πολύ απλό. Όλα εξαρτώνται από την Τότεναμ. Έχω ακόμη έναν χρόνο συμβολαίου και αν θέλει η διοίκηση της ομάδας, τότε ας με φωνάξει να συζητήσουμε για την επέκταση. Είτε θα σκεφτούν πως “έκανε καλή δουλειά, άρα θα του ανανεώσουμε το συμβόλαιο” είτε ο Ντάνιελ (Λέβι) θα θεωρήσει όπως έπρεπε να κάνω πολλά παραπάνω» ήταν τα λόγια του Χάρι Ρέντναπ.