Χαρτ: «Αντέχω στην πίεση»!

Έχοντας γνώση των προσδοκιών από τους Άγγλους οπαδούς και της πίεσης που ασκείται στην εθνική ομάδα για επιτυχημένη παρουσία στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, ο Τζο Χαρτ δηλώνει πανέτοιμος για το φετινό Euro και… με γερό στομάχι!



Χαρτ: «Αντέχω στην πίεση»!

Ο έμπειρος πορτιέρο της Μάντσεστερ Σίτι θα είναι ο «φύλακας άγγελος» των «τριών λιονταριών» στη φετινή διοργάνωση, έχοντας συμπεριληφθεί στην αποστολή και για το Μουντιάλ του 2010 στη Νότια Αφρική, όπου όμως δεν αγωνίστηκε.

Πριν από λίγο καιρό, ο Χαρτ πανηγύρισε έξαλλα την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Πρέμιερ Λιγκ και πλέον, με την αυτοπεποίθηση στα ύψη, ξέρει ότι ένα ολόκληρο έθνος περιμένει πολλά από αυτόν…

«Στη Νότια Αφρική ήταν απίστευτα, αλλά δεν έπαιξα. Είχαμε αρκετά καλή ομάδα και λυπήθηκαν πολύ που δεν κάναμε κάτι καλύτερο. Φέτος, τα πράγματα είναι διαφορετικά, όπως το βλέπω εγώ. Οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές και ο κόσμος περιμένει πολλά από εμένα, καθώς ο τερματοφύλακας παίζει σπουδαίο ρόλο σε μεγάλα ματς. Ελπίζω να ανταποκριθώ γιατί δηλώνω ότι αντέχω την πίεση…» είπε ο διεθνής γκολκίπερ.