Ανακούφιση με Εμβιλά

Χαρμόσυνα ήταν τα νέα από το ιατρικό επιτελείο της εθνικής ομάδας της Γαλλίας για την κατάσταση του ποδιού του Γιαν Εμβιλά, ωστόσο, η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους Άγγλους για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Euro, τίθεται υπό αμφιβολία. 



Ανακούφιση με Εμβιλά
Το διάστρεμμα που υπέστη ο Γάλλος μέσος στη φιλική νίκη (2-0) των «τρικολόρ» επί της Σερβίας δεν είναι τόσο σοβαρό ώστε να του στερήσει τη συμμετοχή στο Euro κι έτσι, ο Λοράν Μπλαν ειδοποιήθηκε πως θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του 22χρονου άσου!

Ο Εμβιλά είχε φοβηθεί ακόμη και για κάταγμα και για τον λόγο αυτό είχε ξεσπάσει σε κλάματα αποχωρώντας με φορείο από την αναμέτρηση με τους Σέρβους.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεών του, όμως, ήρθαν για να του επαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη και το αίσθημα της ανακούφισης στους ανθρώπους του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Γαλλίας.

Βέβαια, ο νεαρός μέσος δεν θα επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις της εθνικής ομάδας, αλλά θα το κάνει εντός της εβδομάδας προκειμένου να επιστρέψει στο επιθυμητό επίπεδο εν όψει του πρώτου ματς των «τρικολόρ» για το Euro, κόντρα στους Άγγλους, τη Δευτέρα, 10 του μηνός.