Εκνευρισμένος ο Τζέραρντ!

Ο Στίβεν Τζέραρντ απηύδησε με τα συνεχόμενα προβλήματα που παρουσιάζονται στην εθνική ομάδα της Αγγλίας εν όψει του Euro 2012! Μετά και την αναγκαστική αποχώρηση του Γκάρι Κέιχιλ από την αποστολή, μίλησε για τον θυμό που του προκαλούν όλα τα… «στραβά» που προκύπτουν στην προετοιμασία των «τριών λιονταριών».



Εκνευρισμένος ο Τζέραρντ!

Ο Κέιχιλ έγινε ο 4ος ποδοσφαιριστής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Αγγλίας που χάνει τη φετινή διοργάνωση στα γήπεδα των Πολωνίας και Ουκρανίας μετά τους Ρούντι, Μπάρι και Λάμπαρντ.

Ο Στίβεν Τζέραρντ δεν… γλίτωσε και υπέστη κράμπα στο φιλικό με το Βέλγιο, το περασμένο Σάββατο, πράγμα που σε συνδυασμό με όλα τα υπόλοιπα προβλήματα, προκάλεσαν τον εκνευρισμό του.

«Ο Γκάρι είναι τεράστια απώλεια. Ήταν εκπληκτικός και σταθερότατος στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Τσέλσι. Είμαι θυμωμένος γιατί σχεδόν καθημερινά αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Αυτό είναι όμως το τίμημα των φιλικών παιχνιδιών που γίνονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για μια μεγάλη διοργάνωση» σχολίασε ο έμπειρος μέσος.