Τα διαμάντια είναι παντοτινά… (vid)

Αποδείχθηκε περίτρανα το βράδυ της Κυριακής στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Εκεί, όπου αστέρια όπως οι Ζιντάν, Φίγκο, Μοριέντες, Γιορκ, Κόουλ, Σέριγχαμ και πολλοί άλλοι μετέτρεψαν τη φιλική αναμέτρηση των βετεράνων της Ρεάλ Μαδρίτης με αυτούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε ποδοσφαιρική παράσταση. Νίκη, 3-2 για τους «μερένχες». 



Τα διαμάντια είναι παντοτινά… (vid)

Μια βραδιά ξεχωριστή. Μια βραδιά από αυτές που θέλουν και ονειρεύονται όλοι οι φίλοι του αθλήματος. Μια βραδιά από αυτές που ξυπνούν ευχάριστες μνήμες του παρελθόντος και δείχνουν πως το… τόπι δεν ξεχνιέται ποτέ.

Παλαίμαχοι άσοι των γηπέδων που τίμησαν τις φανέλες των Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνίστηκαν με απώτερο σκοπό την οικονομική βοήθεια των ακαδημιών των Μαδριλένων στην Αφρική.

Μπροστά σε έναν τόσο ιερό σκοπό, ήταν λογικό όλα τα… διαμάντια των δύο συλλόγων να απαντήσουν θετικά στο κάλεσμα και να λάμψουν για ακόμη φορά στο χορτάρι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης προηγήθηκε με το γκολ του Φερνάντο Μοριέντες, όμως ο Λι Σαρπ ισοφάρισε για τους «κόκκινους διαβόλους» έπειτα από πανέμορφη συνεργασία με τον Κόουλ. Ο Ραούλ Φίγκο έβαλε ξανά μπροστά τους Ισπανούς με πανέμορφο σουτ έξω από την περιοχή και με το σκορ στο 2-1, ο Τέντι Σέριγχαμ έχασε σπουδαία διπλή ευκαιρία, αστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι κι έπειτα στο «ριμπάουντ» που πήρε ο ίδιος.

Ο Ρεδόνδο… αδειάζοντας όλη την αγγλική άμυνα έδωσε αέρα δύο τερμάτων στη Ρεάλ Μαδρίτης για να μειώσει στο τελικό 3-2 ο Σέριγχαμ.

Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» βρέθηκε και ο Φαμπρίς Μουάμπα για να απολαύσει από κοντά την ποδοσφαιρική γιορτή…

Απολαύστε τα γκολ της φιλικής αναμέτρησης: