«Δεν σεβάστηκε κανείς τον Φέρντιναντ»!

Ξέσπασμα του εκπροσώπου του Ρίο Φέρντιναντ μετά και την κλήση του Μάρτιν Κέλι στη θέση του Γκάρι Κέιχιλ στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας! «Δεν σεβάστηκε κανείς τον Ρίο! Ούτε ο Ρόι Χότζον, ούτε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας» ανέφερε ο Τζέιμι Μοράλ. 



«Δεν σεβάστηκε κανείς τον Φέρντιναντ»!

Η κλήση του Κέλι που θα αντικαταστήσει το κενό που αφήνει στο κέντρο της άμυνας των «τριών λιονταριών» ο τραυματίας Κέιχιλ, ήταν η... σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Ρίο Φέρντιναντ.

Έχοντας μείνει εκτός και από την προεπιλογή για «αγωνιστικούς λόγους», όπως ανέφερε ο Ρόι Χότζον, ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμαθε για την κλήση του νεαρού άσου της Λίβερπουλ στην εθνική ομάδα και ξεσπάθωσε!

«Για ξαναπείτε μου για ποιους λόγους έμεινα εκτός;» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter για να πάρει τη σκυτάλη ο εκπρόσωπός του, τονίζοντας:

«Η συμπεριφορά αυτή δεν αρμόζει σε έναν ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει 81 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο και ενίοτε είχε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο του. Δεν τον σεβάστηκε ούτε ο Ρόι  Χότζον, αλλά ούτε και η FA».