Γουόλκοτ:«Τα καλύτερα έρχονται»

Απόλυτα ευχαριστημένος από τη φιλική νίκη και την εμφάνιση της εθνικής Αγγλίας κόντρα στο Βέλγιο δήλωσε ο Θίο Γουόλκοτ. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός είναι αισιόδοξος για την πορεία των «λιονταριών» στο Euro και υποστηρίζει ότι ο Ρόι Χότζον έχει φέρει καινούρια φιλοσοφία στην ομάδα. 



Γουόλκοτ:«Τα καλύτερα έρχονται»
«Το παιχνίδι με το Βέλγιο ήταν ακόμη μια καλή εμφάνιση, όχι μόνο της αμυντικής τετράδας αλλά ολόκληρου του συνόλου. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχουμε κατανοήσει τι ακριβώς θέλει από εμάς ο κόουτς και το εφαρμόζουμε, αλλά νομίζω ότι τα καλύτερα έρχονται», τόνισε ο άσος της Άρσεναλ και συνέχισε: 

«Γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικό να επιτεθούμε και να σκοράρουμε πολλά γκολ, αλλά πρέπει να είμαστε πολύ καλοί και στο αμυντικό κομμάτι, αν θέλουμε να πάμε μακριά στη διοργάνωση. Έχουμε ένα προπονητή που μας εμπιστεύεται, μας λέει να αγωνιζόμαστε χωρίς φόβο και να απολαμβάνουμε το παιχνίδι». 

Η Αγγλία επικράτησε του Βελγίου με 1-0 με γκολ του Ντάνι Γουέλμπεκ και πρώτος αντίπαλος των «λιονταριών» στο Euro θα είναι η Γαλλία στις 11 Ιουνίου.