Έντονη ανησυχία για Κέιχιλ!

Κόντρα στις αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, η κατάσταση του Γκάρι Κέιχιλ δείχνει να είναι πιο σοβαρή! Φόβοι ακόμη και για αναγκαστικό αποκλεισμό από την αποστολή του Euro!



Έντονη ανησυχία για Κέιχιλ!

O Κέιχιλ τραυματίστηκε στο 19ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης με το Βέλγιο στο «Γουέμπλεϊ» και χτύπησε το σαγόνι του στον ώμο του Τζο Χαρτ.

Αμέσως, ο Ρόι Χότζον σήκωσε τον Τζόλεον Λέσκοτ και αντικατέστησε τον αμυντικό της Τσέλσι, περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Αν και αρχικά το ιατρικό επιτελείο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έκανε λόγο για τραυματισμό που δεν εμπνέει ανησυχία, φαίνεται ότι οι οπαδοί της εθνικής ομάδας θα «καρδιοχτυπούν» μέχρι την Κυριακή!

Τότε, θα εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση από την FA για την κατάσταση του Γκάρι Κέιχιλ και τη συμμετοχή του στην αποστολή που θα πετάξει τις επόμενες μέρες για την Πολωνία! Ο διεθνής άσος θα υποβληθεί σε εξετάσεις σε νοσοκομείο του Λονδίνου και το πρωί θα γίνει γνωστό αν θα αποτελέσει το τέταρτο πλήγμα των «τριών λιονταριών» στην προετοιμασία για το φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα…