«Κοπέλι» ο Μπέιλ
Εάν κάποιος βρίσκεται στην Κρήτη και δει μια πολύ γνώριμη φυσιογνωμία, μην παραξενευτεί αλλά να πάει αμέσως για αυτόγραφο! Ο άσος της Τότεναμ Γκάρεθ Μπέιλ βρίσκεται στο νησί για διακοπές και ήδη έγινε αντιληπτός.

Ο δεύτερος σκόρερ της φετινής Championship, Μπόρχα Σάινθ, έχει ανεβάσει πλήρως τις μετοχές του, με αποτέλεσμα, πολλές ομάδες να εξετάζουν την περίπτωσή του. Μία από αυτές όπως έχει γραφτεί, είναι ο Ολυμπιακός. Από ό,τι φαίνεται, στο παιχνίδι μπαίνει και η Νότιγχαμ Φόρεστ, με τη Νόριτς να ζητά 20 εκατομμύρια, θέλοντας να τον πουλήσει, με το συμβόλαιο του να «εκπνέει» το επόμενο καλοκαίρι και τον ποδοσφαιριστή να προτιμά… Champions League.
Μία μεγάλη συμφωνία με τον Τζέιμι Γκίτενς γράφεται όλο και πιο έντονα στην Αγγλία για την Τσέλσι, με τον επιθετικό της Ντόρτμουντ να συμφωνεί στην επιστροφή του στην Αγγλία, πέντε χρόνια μετά την αποχώρησή του! Συνδέθηκε με τις ακαδημίες της Ρέντινγκ, πέρασε από τους «μπλε» και τη Μάντσεστερ Σίτι, και τώρα… περιμένει.
Η Τότεναμ βρίσκεται σε φάση ριζικής αναδιοργάνωσης, καθώς αποφάσισε να απομακρύνει τον προπονητή της γυναικείας ομάδας, Ρόμπερτ Βίλαχαμ, μόλις μία ημέρα μετά την αποχώρηση του Άγγελου Ποστέκογλου από τον πάγκο της ανδρικής ομάδας. Ο 42χρονος Σουηδός τεχνικός φεύγει έπειτα από μία απογοητευτική σεζόν, στην οποία τερμάτισε μόλις μία θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Ολοκλήρωσε ένα «ιστορικό» deal για την «Puskas Akademia» η Λίβερπουλ, η οποία έκανε δικό της τον Άρμιν Πέτσι και σηματοδότησε… ρεκόρ αγοράς για την ακαδημία τερματοφυλάκων στην Ουγγαρία.