Προτιμά Χότζον από Καπέλο ο Πάρκερ

Την απόλυτη στήριξή του στο πρόσωπο του νυν εκλέκτορα της εθνικής Αγγλίας, Ρόι Χότζον, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Σκοτ Πάρκερ. Ο 31χρονος μέσος πιστεύει πως ο πρώην προπονητής των «λιονταριών», Φάμπιο Καπέλο, κρατούσε αποστάσεις με τους παίκτες, ενώ ο Χότζον είναι πιο κοντά σε αυτούς, με αποτέλεσμα αυτοί να αποδίδουν καλύτερα.



Προτιμά Χότζον από Καπέλο ο Πάρκερ
«Ο Φάμπιο Καπέλο ήταν λίγο απόμακρος από εμάς και γιΆ αυτό ευθυνόταν η διαφορά γλώσσας που υπήρχε. Τώρα, όσον αφορά τον Ρόι Χότζον είναι πιο κοντά στους παίκτες. Είναι πολύ καλά οργανωμένος και μπορούμε να καταλάβουμε πιο εύκολα τι ζητάει από εμάς. Είναι "παλαιάς κοπής" προπονητής με αποτέλεσμα να μπορείς να τον προσεγγίσεις εύκολα», τόνισε ο Πάρκερ.

Παράλληλα, ο ¶γγλος μέσος μίλησε και για το πόσο σημαντικό είναι γιΆ αυτόν το επερχόμενο Euro: «Δεν γίνεται να πηγαίνεις σε μία διοργάνωση, όπως το Euro με τη νοοτροπία πως αν παίξεις αξιοπρεπώς, πρέπει να είσαι και ευχαριστημένος. Θα πάμε και θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση. Στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, θα είμαι 33χρονών και, ίσως, αυτή να είναι η μοναδική μου ευκαιρία, ώστε να κατακτήσω κάποιο τίτλο με την εθνική».