Μπέινς: «Φέτος, το ξεπέρασα»

Την απογοήτευση του αποκλεισμού του από την αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 στη Νότια Αφρική ξεπέρασε ο Λέιτον Μπέινς με τη συμμετοχή του στην 23αδα του Ρόι Χότζον για το Euro του καλοκαιριού σε Πολωνία και Ουκρανία.



Μπέινς: «Φέτος, το ξεπέρασα»

Ο αριστεροπόδαρος άσος της Έβερτον, είχε χάσει την… πτήση για τη Νότια Αφρική πριν από δύο χρόνια, αφού είχαν προτιμηθεί οι Κόουλ και Γουόρνοκ για την αριστερή πτέρυγα από τον Φάμπιο Καπέλο.

Φέτος, έλαβε κλήση από τον Ρόι Χότζον και θεωρείται ένα από τα σημαντικά στελέχη των «τριών λιονταριών», πράγμα που όπως τόνισε σε συνέντευξη Τύπου, τον κάνει να ξεχνάει την απογοήτευση που αισθάνθηκε στο Μουντιάλ του 2010.

«Είναι πάντα πολύ όμορφο όταν λαμβάνεις κλήση από την εθνική ομάδα. Την προηγούμενη φορά, ήμουν στους 30  για το Παγκόσμιο Κύπελλο, προπονήθηκα μερικές εβδομάδες με τους υπόλοιπους διεθνείς, όμως έμεινα εκτός 23αδας. Ήταν πολύ άσχημο συναίσθημα, όμως οι φετινές εξελίξεις βοηθούν να το ξεπεράσω και να κοιτάξω μπροστά. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και έχουμε ακόμη αρκετό χρόνο για να καταλάβουμε πλήρως τι θέλει από εμάς ο Ρόι Χότζον και να μάθουμε το πλάνο του για την ομάδα» τόνισε ο Λέιτον Μπέινς και πρόσθεσε:

«Η δουλειά μου αυτή τη στιγμή είναι να δείχνω μέσα από τις προπονήσεις ότι μπορεί ο προπονητής μου να υπολογίζει σε μένα κι αν πάρω χρόνο συμμετοχής, να προσπαθήσω να αποδείξω ότι δικαίως με επέλεξε ο κ. Χότζον».