Κόουλ: «Ετοιμαστείτε για δυνατή Γιουνάιτεντ»!

Όχι μόνο η αυτοκρατορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο αγγλικό ποδόσφαιρο δεν τελείωσε, όπως πολλοί υποστήριξαν, αλλά με τη νέα σεζόν θα συνεχίσει να σαρώνει οτιδήποτε βρίσκει στο διάβα της, όπως δήλωσε ο βετεράνος επιθετικός της ομάδας, Άντι Κόουλ!



Κόουλ: «Ετοιμαστείτε για δυνατή Γιουνάιτεντ»!

Ο παλαίμαχος φορ και νυν πρεσβευτής των «κόκκινων διαβόλων» τόνισε πως ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε ο φετινός τίτλος στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν οδυνηρός για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και τους ποδοσφαιριστές του, ωστόσο, εμφανίστηκε σίγουρος για την επιστροφή στις επιτυχίες από την επόμενη, κιόλας, αγωνιστική περίοδο!

«Όποιοι κι αν βρίσκονται στην ομάδα την επόμενη σεζόν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα επιστρέψει στην κορυφή» ήταν το πρώτο σχόλιο του Κόουλ που πρόσθεσε:

«Κανείς δεν θέλει να χάνει το πρωτάθλημα, ειδικά στην τελευταία αγωνιστική. Όταν συμβαίνει αυτό, ανυπομονείς να ξεκινήσει η προετοιμασία της νέας χρονιάς και να παίξεις και πάλι ποδόσφαιρο γιατί θέλεις να επιστρέψεις σύντομα στις επιτυχίες. Την επόμενη σεζόν, τα παιδιά θα είναι πιο δυνατά από φέτος και αποφασισμένα να κατακτήσουν και πάλι την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ».