Χάνει το Euro o Φάχεϊ!

Χωρίς τον Κιθ Φάχεϊ θα ταξιδέψει η Ιρλανδία στην τελική φάση του Euro 2012, καθώς ένα πρόβλημα τραυματισμού έβαλε πρόωρο τέλος στο όνειρο του μέσου της Μπέρμιγχαμ για την παρουσία του στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας.



Χάνει το Euro o Φάχεϊ!

Ένας τραυματισμός στη βουβωνική χώρα ταλαιπωρούσε από την αρχή της προετοιμασίας τον 29χρονο χαφ. Κατά την διάρκεια της προθέρμανσης του χθεσινού φιλικού κόντρα στη Βοσνία (1-0) ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε αμέσως μετά το τέλος του ματς επεφύλασσαν τα δυσάρεστα νέα.

«Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, ο Φάχεϊ ένιωσε ενοχλήσεις και στη συνέχεια υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας δυστυχώς μας ενημέρωσε ότι θα χρειαστεί να μείνει εκτός της τελικής φάσης  Euro 2012» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ιρλανδίας.

Αντικαταστάτης του Φάχεϊ θα είναι ο μέσος της Ντέρμπι, Πολ Γκριν, ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας του Τζιοβάνι Τραπατόνι.