Στην Τσάμπιονσιπ η Χάντερσφιλντ!
Την άνοδό της στην Τσάμπιονσιπ πανηγυρίζει η Χάντερσφιλντ, μετά τη νίκη της με 8-7 στα πέναλτι κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και θα ακολουθήσει τις Τσάρλτον και Σέφιλντ Γουένσντεϊ στη δεύτερη κατηγορία των αγγλικών πρωταθλημάτων. Στη ρώσικη ρουλέτα κρίθηκε η αναμέτρηση του «Wembley», αφού στην κανονική διάρκεια και η παράταση οι δύο σύλλογοι …σίγησαν.
Ότι δεν έγινε σε 120’ συνέβη μέσα σε λίγα λεπτά, με τις δύο ομάδες να μένουν στο μηδέν στην κανονική διάρκεια και στην παράταση και τη Χάντερσφιλντ να πανηγυρίζει, αν και αρχικά βρέθηκε να χάνει το ένα πέναλτι πίσω από το άλλο.
Η διαδικασία των πέναλτι ήταν ο ορισμός της …ρουλέτας, με τις δύο ομάδες να εκτελούν από 11 φορές η καθεμία και τον Στιβ Σίμονσεν να χάνει το τελευταίο πέναλτι.
Το παιχνίδι
Το άγχος περίσσευε και η δύναμη ξεχείλιζε! Οι δύο ομάδες περιορίστηκαν σε δυνατές μονομαχίες, με τους ποδοσφαιριστές να μην μπορούν να ανοίξουν τις αντίπαλες άμυνες και να προσπαθούν να πάρουν τη μάχη του κέντρου.
Το πρώτο μέρος δεν επεφύλασσε κάποια μεγάλη φάση, με το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται και στο δεύτερο ημίχρονο. Στην παράταση, οι δύο ομάδες έμειναν από δυνάμεις και σημαντικές ευκαιρίες δεν έγιναν μπροστά από τις δύο εστίες, με το ματς να οδηγείται στα πέναλτι.
Αν και οι οπαδοί της Χάντερσφιλντ ξέσπασαν σε κλάματα πριν την έναρξη των χτυπημάτων, ήταν αυτοί που πανηγύρισαν έξαλλα την άνοδο της ομάδας τους, μετά από 22 προσπάθειες, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 8-7 υπέρ των τυπικά γηπεδούχων.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Χάντερσφιλντ: Σμίθις – Χαντ, Μόρισον, Κλαρκ - Γουντς, Χιγκινμπόθαμ(Ρόμπερτς 79’), Τζόνσον, Μίλερ – Νόβακ(Άρφιλντ 116’), Γουόρντ(Λι 98’), Ρόουντς
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Σίμονσεν - Λόουτον, Μαγκίρε, Κόλινς, Χιλ – Μοντγκόμερι(Τέιλορ 120’), Ντόιλ, Φλιν(Ο’ Χάλοραν), Γουίλιαμσον – Κρέσγουελ(Πόρτερ 85’), Κουίν,






















