Η Αγγλία του Χότζον!

Τα πρόσωπα που ετοιμάζει για το αρχικό σχήμα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στο Σαββατιάτικο φιλικό με τη Νορβηγία στο Όσλο αποκάλυψε ο Ρόι Χότζον σε συνέντευξη Τύπου! Έκπληξη κάτω από τα δοκάρια, πανέτοιμος για τη μεσαία γραμμή ο Σκοτ Πάρκερ. Καμία ανησυχία για τον Ντάνι Γουέλμπεκ που θα βρεθεί στην Πολωνία.



Η Αγγλία του Χότζον!

Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής των «τριών λιονταριών» είναι έτοιμος να βάλει τη σφραγίδα του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και στη φιλική αναμέτρηση με τη Νορβηγία, οι Άγγλοι οπαδοί θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από τις σκέψεις και το πλάνο του Χότζον.

Όπως αποκάλυψε, κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Ρόμπερτ Γκριν και όχι ο Τζο Χαρτ, στο χώρο του κέντρου θα κινηθούν οι Τζέραρντ και Πάρκερ που με την εμπειρία του προσφέρουν σιγουριά και στην επίθεση θα βρεθεί ο Άντι Κάρολ.

«Ο Πάρκερ είναι έτοιμος, έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε πριν από λίγες μέρες και θα μας βοηθήσει» είπε ο Χότζον, που ερωτηθείς για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Ντάνι Γουέλμπεκ και Γκλεν Τζόνσον, ανέφερε:

«Ο Ντάνι θα είναι έτοιμος για το Euro. Ανάρρωσε πιο γρήγορα απ’ το αναμενόμενο, ωστόσο, το ιατρικό επιτελείο εμφανίστηκε σίγουρο ότι δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και θα μπορώ να τον υπολογίζω κανονικά. Ο Γκλεν, έχει ακόμη ενοχλήσεις στο δάχτυλο του ποδιού και δεν θα παίξει στο φιλικό με τη Νορβηγία».

Τα «τρία λιοντάρια» είχαν την πρώτη τους απώλεια από την τρίτη κιόλας μέρα της προετοιμασίας για το Euro, με τον Τζον Ρούντι να βγαίνει νοκ – άουτ με κάταγμα στο δάχτυλο του χεριού. «Ήταν πραγματικά άτυχος. Δεν μπορούσαμε να το ρισκάρουμε και αποφασίσαμε γρήγορα να τον αντικαταστήσουμε» τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής.