Με τις… ευχές του Ρονάλντο!

Την ελπίδα του, η εθνική ομάδα της Αγγλίας να έχει μια εξαιρετική παρουσία στα γήπεδα της Ουκρανίας και την Πολωνίας, εξέφρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, εκφράζοντας ωστόσο για ακόμα μία φορά την διαφωνία του για τον αποκλεισμό του Ρίο Φέρντιναντ από την αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.



Με τις… ευχές του Ρονάλντο!

Ο Πόρτογάλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, δείχνοντας πως δεν έχει ξεχάσει το πέρασμά του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα αγγλικά γήπεδα, ευχήθηκε τα καλύτερα για τα «τρία λιοντάρια» ενόψει της τελικής φάσης του Euro 2012.

«Τον Ρόι Χότζον δεν τον γνωρίζω πολύ καλά, αλλά για να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας, σημαίνει πως είναι καλός προπονητής. Έχω πολλούς θαυμαστές εκεί… Η Αγγλία είναι μία χώρα που μου αρέσει πολύ και εύχομαι τα καλύτερα για τους παίκτες, τον προπονητή και την ομάδα» τόνισε αρχικά ο Ρονάλντο, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αποκλεισμό του πρώην συμπαίκτη του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Δεν μπορείς να συγκρίνεις τον Τέρι με τον Φέρντιναντ. Ο Τέρι είναι ο Τέρι και ο Ρίο ο Ρίο! Και οι δύο είναι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές και θα έπρεπε να βρίσκονται στην αποστολή. Ειδικά ο Φέρντιναντ που είναι ο καλύτερος Άγγλος αμυντικός» συμπλήρωσε ο «CR7».