Ούτε σήμερα ο Τζόνσον

Απών από την προπόνηση της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, για ακόμη μια μέρα ήταν ο Γκλεν Τζόνσον. Ο διεθνής μπακ δεν κατάφερε να ακολουθήσει το πρόγραμμα των «τριών λιονταριών» λόγω του προβλήματος στο δάχτυλο του ποδιού. «Μέσα» ο Σκοτ Πάρκερ, ατομικό ο Ντάνι Γουέλμπεκ που όμως δεν συμμετείχε στο οικογενειακό διπλό.



Ούτε σήμερα ο Τζόνσον

Η εθνική ομάδα της Αγγλίας πραγματοποίησε στο «Etihad» την πρώτη, ανοιχτή προπόνηση της προετοιμασίας της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού και η αλήθεια είναι πως είχε μεγάλο ενδιαφέρον.

Πρώτα και κύρια για τα αγωνιστικά νέα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Όπως το απόγευμα της Τετάρτης, έτσι και σήμερα το πρωί, ο Σκοτ Πάρκερ συμμετείχε σε ολόκληρο το πρόγραμμα χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα με τον αχίλλειο τένοντα που τον ταλαιπώρησε πρόσφατα.

Ο Ντάνι Γουέλμπεκ που απουσίασε από την προηγούμενη προπόνηση της εθνικής ομάδας, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ασκήσεων και δεν συμμετείχε στο οικογενειακό διπλό. Αντίθετα, ο Γκλεν Τζόνσον άντεξε… ελάχιστα λεπτά, με το τραυματισμένο του δάχτυλο στο πόδι να τον αναγκάζει να εγκαταλείψει το πρόγραμμα.

Από τα αξιοσημείωτα της προπόνησης, ήταν η συμμετοχή του Γκάρι Νέβιλ στο κέντρο της άμυνας των «πορτοκαλί» στο διπλό που έπαιξαν οι διεθνείς μετά το τέλος των ασκήσεων! Ο βετεράνος μπακ έδειξε πως… το ‘χει ακόμη και έπαιξε με πάθος, δίνοντας ουσιαστικά το παράδειγμα σε όλους τους υπόλοιπους.