Συμβουλεύτηκε τον Ρέντναπ ο Χότζον!

Οι δυο τους «μονομάχησαν» στα σενάρια διαδοχής του Φάμπιο Καπέλο στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, ουδέποτε, όμως, είχαν προσωπική κόντρα, κάτι που φάνηκε και από το γεγονός πως ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός τηλεφώνησε στον προπονητή της Τότεναμ για συμβουλές!



Συμβουλεύτηκε τον Ρέντναπ ο Χότζον!

Ο Ρόι Χότζον το είχε πει από την πρώτη στιγμή πως η επιλογή που έγινε από την FA δεν θα δημιουργούσε ρήξη στη σχέση του με τον Ρέντναπ και οι δυο τους έχουν συχνή επικοινωνία δια τηλεφώνου. Μάλιστα, όταν ο νέος «τιμονιέρης» της Αγγλίας χρειάστηκε συμβουλές για την επιλογή της 23άδας που θα ταξιδέψει στα γήπεδα των Πολωνίας και Ουκρανίας για το Euro, συμβουλεύτηκε τον τεχνικό της Τότεναμ για τον Ζερμέιν Ντεφό.

«Του τηλεφώνησα για να μάθω για τον Ντεφό. Μου είχε πει ότι δεν είχε παιχνίδια στα πόδια του και ήταν φυσικό να μην είναι απόλυτα έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης. Μου ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος στην Τότεναμ παίζει με τους Αντεμπαγιόρ και Φαν ντερ Φάαρτ μπροστά, αλλά η εμπειρία και η ποιότητα του Ντεφό θα αποδειχθεί χρήσιμη για την Αγγλία» αποκάλυψε ο Ρόι Χότζον.