Ρέντναπ: «Θέλω Τσέλσι, αλλά… »

Το εθνικό συμφέρον πάνω απΆ όλα βάζει ο Χάρι Ρέντναπ που δήλωσε ότι θα χαιρόταν ιδιαίτερα σε περίπτωση που η Τσέλσι κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ, δεν μπορεί όμως να παραβλέψει το γεγονός πως αν συμβεί αυτό, η Τότεναμ θα χάσει τη θέση για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.  



Ρέντναπ: «Θέλω Τσέλσι, αλλά… »

Ο προπονητής των «σπιρουνιών» βρίσκεται στο Μόναχο για να παρακολουθήσει από κοντά τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στους «μπλε» του Λονδίνου και τη Μπάγερν Μονάχου και τόνισε:

«Θα είναι ένας υπέροχος τελικός. Είμαι σίγουρος ότι θα παρακολουθήσουμε σπουδαίο θέαμα, παρά το γεγονός πως δεν βρίσκονται στον τελικό Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα. Είχα κανονίσει να έρθω πριν τα ημιτελικά και το γεγονός πως βρέθηκαν Μπάγερν και Τσέλσι στον τελικό, δεν άλλαξε την άποψη μου».

Ερωτηθείς για την προτίμησή του, ο Ρέντναπ ήταν σαφής: «Σαν ¶γγλος φίλαθλος είναι λογικό να θέλω την Τσέλσι να πανηγυρίσει την κούπα, όμως αυτό θα αφήσει την ομάδα μου εκτός Τσάμπιονς Λιγκ σε μια σπουδαία χρονιά για εμάς. Όπως και να ΅χει, εγώ πλέον δεν μπορώ να κάνω τίποτα».