25ης Μαρτίου 18, Πέραµα) για να παρακολουθήσουμε μαζί το μεγάλο τελικό Bayern - Chelsea στον κορυφαίο αγώνα της φετινής χρονιάς.
"/>
25ης Μαρτίου 18, Πέραµα) για να παρακολουθήσουμε μαζί το μεγάλο τελικό Bayern - Chelsea στον κορυφαίο αγώνα της φετινής χρονιάς.
"/>
Εκδήλωση για το μεγάλο τελικό του Μονάχου
ENGLAND365 17.05.2012 | 17.32
Η Ελληνική Λέσχη Φίλων Chelsea F.C. καλεί όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου το Σάββατο 19 Μαΐου από τις 5 µ.µ. και μετά στο εντευκτήριο της Λέσχης (25ης Μαρτίου 18, Πέραµα) για να παρακολουθήσουμε μαζί το μεγάλο τελικό Bayern - Chelsea στον κορυφαίο αγώνα της φετινής χρονιάς.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο σειράς εκδηλώσεων που οργανώνονται επ' ευκαιρία του τελικού του Champions League από την Chelsea και τα επίσημα Clubs φίλων της σε όλον τον κόσμο.
Η Ελληνική Λέσχη Φίλων Chelsea F.C. ιδρύθηκε το 2007 και είναι αναγνωρισμένη από την Chelsea ως το επίσημο Supporters’ Club της Ελλάδας. Λειτουργεί ως σωματείο με στόχο τη συλλογική οργάνωση των φίλων της Chelsea στην Ελλάδα και την υποστήριξη της ομάδας, μέσω διοργάνωσης εκδηλώσεων, παρακολούθησης αγώνων, λειτουργίας εντευκτηρίου, οργάνωσης εκδρομών, λειτουργίας τοπικών παραρτημάτων και ιστοσελίδων, κλπ. Η Λέσχη διαθέτει και λειτουργεί ένα υπερσύγχρονο εντευκτήριο, στο οποίο τα μέλη μπορούννα παρακολουθούν όλους τους αγώνες της Chelsea, να συναντούν άλλους φίλους της ομάδας και να απολαμβάνουν μια σειρά από υπηρεσίες ψυχαγωγίας.
newstrack
03.10.2025 | 13:30
Με τον πιο δυναμικό τρόπο και με πολλές υποσχέσεις καλωσορίζει τον Οκτώβριο ο κόσμος του μίνι ποδοσφαίρου, που κινείται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Η δράση σε αυτόν τον γαλαξία θα κορυφωθεί από τις 16 έως τις 22 Οκτωβρίου στο Ρέθυμνο, όπου θα διεξαχθούν διαδοχικά τo TUI SOCCA Champions League σε επίπεδο συλλόγων και το SOCCA Aegean Cup με τη συμμετοχή εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών.
03.10.2025 | 10:58
Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη για τις τρεις μασκότ που θα συνοδεύουν τις προσπάθειες κάθε εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, παρουσιάστηκε και η επίσημη μπάλα της διοργάνωσης!
01.10.2025 | 16:46
Ο Ράφα Λεάο μίλησε για το πιο viral στιγμιότυπο της τρέχουσας ποδοσφαιρικής χρονιάς στην Ευρώπη και τόνισε πως ούτε εκείνος είχε αντιληφθεί πόσοι αντίπαλοι είχαν τρέξει κοντά του στο ντέρμπι της Μίλαν με τη Νάπολι στο «Σαν Σίρο»!
26.09.2025 | 16:36
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Τιτάνια την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου η συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο ραδιοφωνικός σταθμός Interwetten Ελλάδα Sports 94,3 για τη συνεργασία ονοματοδοσίας με τη στοιχηματική εταιρεία Interwetten, την οποία τίμησε με την παρουσία του και ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και brand ambassador της Interwetten, Lothar Matthaeus.