Εκδήλωση για το μεγάλο τελικό του Μονάχου

Η Ελληνική Λέσχη Φίλων Chelsea F.C. καλεί όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου το Σάββατο 19 Μαΐου από τις 5 µ.µ. και μετά  στο εντευκτήριο της Λέσχης (25ης Μαρτίου 18,  Πέραµα)  για να παρακολουθήσουμε μαζί το μεγάλο τελικό Bayern - Chelsea  στον κορυφαίο αγώνα της φετινής χρονιάς.



Εκδήλωση για το μεγάλο τελικό του Μονάχου

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο σειράς εκδηλώσεων που οργανώνονται επ'  ευκαιρία του τελικού του Champions League  από την Chelsea και τα επίσημα Clubs φίλων της σε όλον τον κόσμο.

Η  Ελληνική Λέσχη Φίλων Chelsea F.C. ιδρύθηκε το 2007 και είναι αναγνωρισμένη από την Chelsea ως το επίσημο Supporters’  Club της Ελλάδας. Λειτουργεί ως σωματείο με στόχο τη συλλογική οργάνωση των φίλων της Chelsea στην   Ελλάδα και την υποστήριξη της ομάδας, μέσω διοργάνωσης εκδηλώσεων, παρακολούθησης αγώνων, λειτουργίας εντευκτηρίου, οργάνωσης εκδρομών, λειτουργίας τοπικών παραρτημάτων και ιστοσελίδων, κλπ. Η Λέσχη διαθέτει και λειτουργεί ένα υπερσύγχρονο εντευκτήριο, στο οποίο τα μέλη μπορούννα παρακολουθούν όλους τους αγώνες της Chelsea, να συναντούν άλλους φίλους της ομάδας και να απολαμβάνουν μια σειρά από υπηρεσίες ψυχαγωγίας.