Φέρντιναντ: «Η Σίτι δεν το πήρε ακόμη… »

Απάντηση σε όσους θεωρούν ότι η ΚΠΡ θα παίξει απλά το ρόλο του… κομπάρσου στο «Etihad», την τελευταία αγωνιστική, ούσα η καλεσμένη της Μάντσεστερ Σίτι στη φιέστα τίτλου έδωσε ο Άντον Φέρντιναντ. «Πολλοί λένε ότι η Σίτι είναι ήδη πρωταθλήτρια, αλλά θα τους προέτρεπα να σταματήσουν να μιλούν… » τόνισε σχετικά!



Φέρντιναντ: «Η Σίτι δεν το πήρε ακόμη… »

Ο Άγγλος αμυντικός των Ρέιντζερς γνωρίζει την κρισιμότητα της αναμέτρησης με τους «πολίτες» την Κυριακή στο πλαίσιο της  τελευταίας αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Η μεν Σίτι χρειάζεται νίκη για να στεφθεί πρωταθλήτρια Αγγλίας για πρώτη φορά μετά το 1968, ενώ η ΚΠΡ χρειάζεται έναν πόντο για να παραμείνει στα «σαλόνια» του αγγλικού ποδοσφαίρου!

Όσοι έχουν ξεγράψει τους Ρέιντζερς, όπως είπε ο Άντον Φέρντιναντ, καλό θα ήταν να ανασκευάσουν σύντομα προτού… εκτεθούν ανεπανόρθωτα.

«Η Σίτι θεωρείται ήδη πρωταθλήτρια, αλλά εγώ θα συνιστούσα όσους έχουν αυτή την άποψη να περιμένουν… Έχουν δείξει ότι δεν σέβονται την ΚΠΡ και πιστεύουν ότι απλά θα είμαστε οι κομπάρσοι στο παιχνίδι του Μάντσεστερ. Μην κάνετε λάθος. Θα πρέπει να παίξουν πολύ καλά για να μας νικήσουν. Το ματς είναι σημαντικό και για τους δύο. Αυτοί θέλουν τον τίτλο και εμείς να παραμείνουμε στην κατηγορία. Η Σίτι έδειξε ότι αντέχει στην πίεση αλλά δεν έχει δείξει την ψυχραιμία και την εμπειρία που απαιτείται τις δύσκολες στιγμές. Πόσω μάλλον όταν ο στόχος για τον οποίο έχει κοπιάσει και έχεις πονέσει, βρίσκεται 90 λεπτά μακριά… » ήταν τα λόγια του Φέρντιναντ.