Ο... πρώτος «πονoκέφαλος» για Χότζον

Τον πρώτο του… πονοκέφαλο ως προπονητής της εθνικής ομάδας της Αγγλίας αντιμετωπίζει ο Ρόι Χότζον. Ο έμπειρος τεχνικός εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος, αναφορικά με το κατά πόσο μπορούν να συνυπάρξουν οι Τζον Τέρι και Ρίο Φέρντιναντ στο ρόστερ των «τριών λιονταριών».



Ο... πρώτος «πονoκέφαλος» για Χότζον

Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής, είχε σταθεί άλλωστε και κατά την επίσημη παρουσίασή του από την ομοσπονδία στο συγκεκριμένο θέμα, τονίζοντας πως προτού αποφασίσει για την 23άδα που θα ταξιδέψει στο Euro θα πρέπει να συζητήσει προσωπικά με τους δύο ποδοσφαιριστές το ρατσιστικό επεισόδιο του αρχηγού της Τσέλσι με τον αδερφό του Φέρντιναντ, Άντον.

Το θέμα επαναφέρει η «Daily Mail», η οποία κάνει λόγο για έντονο προβληματισμό του Χότζον για το αν η συνύπαρξη των δύο αμυντικών δημιουργήσει άσχημο κλίμα στην αποστολή της Αγγλίας, κάτι που είναι το τελευταίο που θέλει να σκέφτεται ο 64χρονος προπονητής.

Εξελίξεις στο θέμα αναμένονται σύντομα, καθώς με το τέλος της Πρέμιερ Λιγκ, ξεκινά και η αντιστροφή μέτρηση ενόψει της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας.