www.england365.gr το μήνυμα ενός οπαδού της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος μιλά για τον τρόπο που οδηγεί την ομάδα από τον πάγκο ο Ρομπέρτο Μαντσίνι και ζητά συγγνώμη από τον Ιταλό τεχνικό για την σκληρή κριτική που του έχει ασκηθεί κατά καιρούς.
"/>
www.england365.gr το μήνυμα ενός οπαδού της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος μιλά για τον τρόπο που οδηγεί την ομάδα από τον πάγκο ο Ρομπέρτο Μαντσίνι και ζητά συγγνώμη από τον Ιταλό τεχνικό για την σκληρή κριτική που του έχει ασκηθεί κατά καιρούς.
"/>
Τα δικά σας μηνύματα
ENGLAND365 08.05.2012 | 12.18
Διαβάστε σήμερα στο www.england365.gr το μήνυμα ενός οπαδού της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος μιλά για τον τρόπο που οδηγεί την ομάδα από τον πάγκο ο Ρομπέρτο Μαντσίνι και ζητά συγγνώμη από τον Ιταλό τεχνικό για την σκληρή κριτική που του έχει ασκηθεί κατά καιρούς.
Το απόλυτο σάιτ της καθημερινότητας στην Αγγλία και κατ’ επέκταση σε όλο το Νησί, δίνει στους αναγνώστες τη δυνατότητα μίας διαδραστικής επικοινωνίας. Στείλτε μας την άποψή σας στo info@england365.gr και μοιραστείτε την όχι μόνο με μας, αλλά και με όλους τους φίλους μας. Κάθε μέρα θα εμφανίζοται στη στήλη Your Say οι δικές σας απόψεις.
Διαβάστε σήμερα:
newstrack
08.09.2026 | 18:26
Η Ελλάδα έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Παγκοσμίου στο Έσσεν της Γερμανίας, όμως εκεί συνάντησε την ισχυρή Κροατία και δεν κατάφερε να κάνει το επόμενο βήμα προς τα ημιτελικά παρόλο που βάσει πορείας και ποιότητας ήταν πολύ κοντά.
02.09.2026 | 12:25
Η ελληνική ομάδα συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Socca του Έσεν, καθώς επικράτησε με 5-0 της Κολομβίας και έκανε το 2/2 στον όμιλό της, μετρώντας πλέον δέκα γκολ ενεργητικό και μηδέν παθητικό.
27.08.2026 | 19:16
Η UEFA με επίσημη τοποθέτησή της κατέστησε σαφές πως το μποϊκοτάζ της στις διοργανώσεις της FIFA προς το παρόν αίρεται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τεθεί ξανά σε εφαρμογή, αν η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της για μη επανεμφάνιση κρυφών πλάνων του Ινφαντίνο!
09.08.2026 | 18:52
Από τη Σκωτία στην Τουρκία, με ελληνική «υπογραφή» και ένα ποσό που μόνο απαρατήρητο δεν περνά. Ο Αλέξανδρος Κυζιρίδης ετοιμάζεται να αφήσει τη Χαρτς, μόλις έναν χρόνο μετά την άφιξή του στο Εδιμβούργο, με την ομάδα να έχει συμφωνήσει την πώλησή του σε τουρκικό σύλλογο έναντι περίπου 1,7 εκατομμυρίων λιρών.