Πλάνο ενίσχυσης στην Τότεναμ

Αποφασισμένος να «χτίσει» πάνω στη φετινή επιτυχημένη χρονιά της Τότεναμ δηλώνει ο Χάρι Ρέντναπ. Ο Άγγλος κόουτς σκοπεύει να επενδύσει στο ήδη υπάρχον δυναμικό κάνοντας λίγες και καλές κινήσεις το καλοκαίρι, ενώ τόνισε πως θα αποφευχθεί οποιαδήποτε συζήτηση με άλλες ομάδες για τους Μόντριτς και Μπέιλ.



Πλάνο ενίσχυσης στην Τότεναμ

Η Τότεναμ έφτασε να διεκδικεί ακόμη και τον τίτλο του πρωταθλητή στα μέσα Φεβρουρίου, ακολούθησε μια αρκετά μεγάλη αγωνιστική «κοιλιά» που την έφερε εκτός τετράδα, ωστόσο, δύο «στροφές» πριν το φινάλε έχει αυτή το πάνω χέρι για την εξασφάλιση του τελευταίου «εισιτηρίου» για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρωταρχικός στόχος της ομάδας στη θερινή μεταγραφική περίοδο θα είναι η επένδυση στο υπάρχον δυναμικό της ομάδας, ενώ σε καμία περίπτωση ο Χάρι Ρέντναπ δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν οι Μόντριτς και Μπέιλ από το ρόστερ.

«Αν πουλήσεις τα αστέρια  της ομάδας, είσαι τελειωμένος. Εμείς πάντως, δεν σκοπεύουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο. Θέλουμε να επενδύσουμε σε αυτούς που έχουμε και να χτίσουμε ένα ακόμη πιο δυνατό ρόστερ. Δεν πρόκειται να ξεπουλήσουμε και να “γκρεμίσουμε” ό,τι έχουμε καταφέρει να “χτίσουμε” μέχρι στιγμής. Δεν πρόκειται να προβούμε σε κινήσεις που θα μας αναγκάσουν σε πισωγύρισμα. Επενδύουμε και στηρίζουμε τους ποδοσφαιριστές μας, ενισχύοντας το ρόστερ στις θέσεις που πραγματικά χρειάζεται» ήταν τα λόγια του έμπειρου προπονητή.