Τα «γαλλικά» των Φέργκιουσον και Μαντσίνι!(vid)
Διαβάζοντας τα χείλη των Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και Ρομπέρτο Μαντσίνι στον μεταξύ τους καυγά στο «Etihad», κατά τη διάρκεια του ντέρμπι του Μάντσεστερ, τη Δευτέρα, έγιναν γνωστά όσα… «γαλλικά» αντάλλαξαν οι δύο προπονητές που παραλίγο να πιαστούν στα χέρια!

Η κόντρα των δύο τεχνικών ήταν ίσως η πιο… ενδιαφέρουσα στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου του ντέρμπι ανάμεσα στη Σίτι και τη Γιουνάιτεντ!
Με αφορμή ένα σκληρό μαρκάρισμα του Νάιτζελ Ντε Γιόνγκ στον Ντάνι Γουέλμπεκ, με τον τελευταίο να αποχωρεί από το «Etihad» με πατερίτσες, ο Φέργκιουσον ξέσπασε και φέρεται να είπε στον Μαντσίνι: «Γα****, βαρέθηκα αυτά τα τάκλιν»!
Η απάντηση που πήρε από τον Ιταλό κόουτς, αφού πρώτα τον είδε να του κάνει τη γνωστή κίνηση με το χέρι, αδιαφορώντας για τις φωνές, ήταν πως: «Μπορείς να μιλάς όσο θέλεις»!
Ο… διάλογος αυτός, ήταν ό,τι κατάφερε να αποκαλύψει, χρησιμοποιώντας το βίντεο του καυγά, ο Τζέμις Φρίστοουν, που ανέλαβε να διαβάσει τα χείλη των δύο προπονητών για λογαριασμό της «Telegraph»!